14k doden in de EU door het vaccin geen probleem maar één dode door Delta variant, lockdown het land

14k doden in de EU door het vaccin geen probleem maar één dode door Delta variant, lockdown het land

Nog steeds dendert de Covid trein van tirannie door. Mondluier en anderhalvemeter mogen nu zijn afgeschaft maar maak je geen zorgen binnen 1 maand is ie terug. De Delta marketing is in volle gang. 14.000 doden door de mRNA spuit in de EU is geen probleem maar één dode, wat we moeten geloven in de Covid kerk, aan Delta variant (voorheen de India variant) is reden om het land weer in het slot te gooien en wat er nu gebeurt in Moskou en Lissabon gaan ze veel verder dan eerst. QR code bewijs van inenting voor publieke ruimte of supermarkt, negatieve PCR test vereist voor je dagelijkse boodschappen.

Wetenschappelijk spijkerhard bewijs dat er geen oversterfte eerder ondersterfte was in 2020 dus geen pandemie en dat er geen wetenschappelijk bewijs is geleverd dat Covid of Delta bestaat en het feit dat de lui die nu Covid Delta krijgen allemaal zonder uitzondering ingeent zijn met mRNA blijven ze de bullshit rondtoeteren dat je je moet laten inenten met het mRNA gif. Men hanteert nog steeds maatregelen die bij een Ebola horen en niet bij een griep met 99.7% overlevingskans voor gezonde mensen. Zelfs Ebola heeft geen kans als je immuun systeem normaal functioneert en de nodige onderhoud pleegt middels supplementen van mineralen die bewust niet meer in onze voeding zit. De mensen die in Afrika hydroxychloroquine zink D3 gebruiken bleven Ebola bespaart. Diegene die dat niet deden gingen allemaal dood.

Ik durf zelfs te beweren dat gezonde mensen met een gezond immuun systeem immuun zijn voor elk virus of bacterie. Gezonde mensen eten geen fast food plastic, GMO, fabrieksvoedsel. Ziekten komen voort uit slechte eetgewoonten. Mijn moeder zei altijd ‘je lichaam is geen rotte appel’. Eet vers.

Om terug te komen op de covid hysterie met een agenda. De versoepeling betekent nog niet dat de tirannie voorbij is. Sterker dit is eerder het einde van het begin, de echte tirannie moet nog komen.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Het is inderdaad overduidelijk wat er gaat gebeuren. Vanaf september gaat het circus weer beginnen. Dan worden we weer de mond gesnoerd met mondluiers en weer overweldigd met de mededeling dat iedereen nu weer een nieuwe prik moet halen. De delta variant nadert!!!! Na de delta variant komt uiteraard weer een volgende enzovoort, enzovoort…..

    comments user
    admin

    Inderdaad. Las een stukje in de Daily Mail. Ze voerden een helderziende vrouw op die de Covid plandemie had voorspeld voor 2020. Zij verklaarde nu dat een gevaarlijker virus eraan komt. Covid19 horen we straks niets meer over zei ze. En borstkanker zal kunnen worden genezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.