Iedereen krijgt een bankrekening bij De Nederlandse Bank

Iedereen krijgt een bankrekening bij De Nederlandse Bank

Het is al jaren geleden besloten. Onze commerciele banken als ABN RABO ING e.a. hebben hun langste tijd gehad. Zij mogen in de toekomst gaan concurreren met de DNB. Iedereen in Nederland krijgt een digitaal centraal gecontrolleerde bankrekening bij de DNB die staatsbank. Het wordt de digitale euro dwz geen bankbiljetten meer, geen munten meer maar uitsluitend digitaal. DNB werkt er al jaren aan. Dit is al een oude wens van de eigenaren van alle centrale banken, de Rothschilds. Je mag een rekening openen bij een commerciele bank (ook Rothschilds) maar hun rol is uitgespeeld. Ze zullen langzaam verdwijnen. Je kunt eenvoudig niet concurreren tegen de Centrale Bank.

De naam van dit centrale bank digitale geld wordt geen euro genoemd maar CBDC wat staat voor centrale bank digitale currency. Het is nog onbekend maar zou wereldwijd kunnen worden. Dus geen euro, dollar, pond etc meer. De nieuwbouw bij de DNB is in volle gang. De huidige accomodatie in Amsterdam wordt momenteel fors uitgebreid ondanks dat de vraag naar kantoorruimte is afgenomen vanwege de plandemie. De digitale CBDC is de voorloper van het Chinese systeem, de credit score.

China heeft de credit score al jaren geleden ingevoerd en de globalisten zijn er gek op. Credit score betekent goed gedrag en het keurig uitvoeren van verplichte centraal aangestuurde werk opdrachten wordt beloond met credit. Volgens de Staat, slecht gedrag, wordt afgestraft met Debitering. Als je het erg bont maakt vervalt je rekening, vervallen beloningen voor werk en kom je om van honger. Het is de moderne variant van een slavernij systeem. Gedraag je je als een voorbeeldig burger dan ben je 24/7 bezig met je creditscore en heb je geen tijd om kritisch te zijn of na te denken. Mensen worden gedeintelligentiseerd. Dit is al zichtbaar in China.

Met dit creditscore systeem is oppositie tegen het systeem uitgesloten. Het is een soort mix van kapitalistisch communistisch systeem. Apartheid ontstaat als er een twee deling ontstaat in de maatschappij. Deze vorm van bestuur is niet onbekend. In koloniale tijden werd twee-deling ook gebruikt. De inheemsen kregen wel een opleiding om ze bruikbaar te maken voor het systeem maar ze konden geen functies in de hogere echelons krijgen. De CBDC komt eraan. De vraag is zal men de creditscore omarmen of weigeren?

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Ik hoop echt dat iedereen dit gaat weigeren. Dit is de definitieve klap voor de ondergang van alle landen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.