Voor het eerst verteld Mark Rutte wat de EU werkelijk is

Voor het eerst verteld Mark Rutte wat de EU werkelijk is

Mark Rutte kwam naar buiten met een officiƫle verklaring over de nieuwe Hongaarse wet ter bescherming van minderjarigen voor promotie educatie door de globalisten op het gebied van homosexualiteit in scholen. Let wel, deze wet betreft dus niet volwassenen verklaarde Hongaars premier Viktor Orban.

Mark Rutte gaf dus een officiele verklaring uit dat Hongarije met deze wet geen plaats heeft in de Europese Unie. Verlaat de EU aldus Rutte. Hij verklaarde dat we dan net zo goed kunnen terugkeren naar een Unie van handel en open grenzen en onze waarden vergeten. Dit was nieuw voor mij. Rutte en zijn voorgangers hebben ons nooit verteld dat de EU geen Unie was voor handel en open grenzen. Sterker Nederland zou juist baat hebben bij open handel en open grenzen. Was dat niet de reden van ons land om lid te worden destijds in de jaren zestig? Was de Unie niet een Unie van Kolen en Staal?

De EU is blijkbaar een Unie met normen en waarden die niet de mijne zijn en al helemaal niet christelijk.

Niemand van de nederlandse premiers heeft ooit gerept over homosexuele waarden als reden dat wij lid zijn geworden van de EU. Destructie van de familie. Dit is een bizarro tijd om dit argument te gebruiken. Ook globalist incompetent muppet Von der Leyen kwam daarmee naar buiten dat homosexualiteit behoort tot de waarden van de Unie. Dit maakt de Unie tot een niet-christelijke organisatie en is niet juist christelijke normen en waarden al eeuwen lang onze waarden en homosexualiteit sodom en gomorah? De Bijbel is daar kristalhelder over.

Wat mensen achter de voordeur willen doen moeten ze zelf weten. Ik wil niemand vrijheden afpakken en ook Viktor Orban heeft dat verklaard. Deze wet betreft onder 18 jarigen. Voor het eerst heeft een Nederlandse premier, die blijkbaar een leuk baantje in de EU wil nu hij uitgekakt en uitgekotst is, nu officieel verklaart dat de EU een on-christelijke organisatie is gebaseerd op destructie van de familie en christelijke eeuwenoude waarden sinds Charlemagne (Karel de Grote) de norm geaccepteerd door alle staten destijds.

Ik vraag mij sterk af als Hongarije zich genoodzaakt voelt om een wet aan te nemen om kinder educatie te beschermen en Rutte keert zich daartegen, hoe is het dan gesteld met onze scholen? Ik kan mij niet herinneren in mijn School met den Bijbel en ook niet in algemeen of particulier voortgezet onderwijs dat wij les kregen in homosexualiteit. Dit zou ook nooit geaccepteerd zijn. Leraren zouden niet alleen uitgelachen zijn maar we zouden ze hebben gepest en onmogelijk hebben gemaakt. Wij deden dat al met leraren die te zwak waren om voor de klas te staan.

De EU is op een dood lopend pad beland. Oorspronkelijk opgericht als handelsblok is het verworden tot een communistisch blok met oogmerk om de natie staat, geloof en familie waarden te vernietigen. In hoeverre kunnen wij als land deze koers tolereren?

2 REACTIES

comments user
admin

Hongarije doet er goed aan dit ziek in het hoofd maken van kinderen te verbieden. Ik vrees dat de anti christelijke indoctrinatie in onze scholen erger is dan wij denken.

comments user
Quality Manager

Tja…. ik denk toch dat er dan nog veel meer mensen wakker moeten worden.. Meer dan de helft slaapt nog steeds en denkt dat de EU het zo goed doet! Tja, daar ben ik het zeker niet mee eens. Ik vind dat de EU zich alleen met handel en verkeer moeten bemoeien en verder nergens mee. Dat is de opzet en zo moet het eigenlijk blijven en niet anders!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.