De waarheid komt altijd boven

De waarheid komt altijd boven

Een Portugees Hof heeft naar aanleiding van een aangespannen WOB zaak waarbij de eiser een petitie had ingediend en inzage wilde in het register dat bijhoudt hoeveel mensen aan wat precies zijn overleden. Wat bleek? In Portugal zijn maar 152 mensen (geen 17.000) over heel 2020 (0.9%) geverifieerd overleden aan Covid19. Over 152 mensen meestal boven de tachtig is is de economie van Portugal gesloopt, mensen tot twee keer in strenge lockdown, April en December 2020, grenzen en autowegen afgesloten, mensen mochten hun woonplaats niet uit, na 12:00 op zaterdag binnen blijven ondanks de hitte en moesten mensen een mRNA spuiten accepteren om uit lockdown te komen. 152 Covid doden in heel Portugal met een inwoner aantal van iets meer dan 10 miljoen. De PCR Test werd intensief ‘verkracht’ om zoveel mogelijk valse ‘besmettingen’ te genereren.

Dit is fraude en tyrannie van de bovenste plank. Alle EU staten hebben de Covid aantallen frauduleus opgedreven om Gates en Fauci mogelijk te maken om miljarden te verdienen aan vaccines betaald door de belastingbetalers. De enige conclusie kan zijn dat Covid19 is een statistische nonsense!

https://www.globalresearch.ca/lisbon-court-rules-only-0-9-verified-cases-died-covid-numbering-152-not-17000-claimed/5748807

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.