Meer over NATO ‘oefening’ in de Zwarte Zee

Meer over NATO ‘oefening’ in de Zwarte Zee

De Krim kunnen ze in Washington en Brussel maar niet loslaten. De fanatici hebben nu een twee wekelijkse NAVO oefening Seabreeze2021 bekokstooft in de Russische achtertuin, de Zee van Azov. Vladimir Putin heeft al gezegd dat alle nieuwe wapens gevechts gereed zijn. Dit lijkt mij duidelijke taal en niet aan dovemans oren gericht. Desondanks zijn ze bij de NAVO stokdoof.

De NAVO heeft nu 40 schepen en bijna net zoveel vliegtuigen samengetrokken in de Zwarte Zee zodat het eerder lijkt op een invasie van De Krim i.p.v. een oefening. Zeker gezien de actie vorige week van de Britse Marine met hun Defender fregat die op De Krim afstoomde en gedwongen werd om te keren door de Russen onder de melding britten, volgende keer ga je naar de haaien.

NRC bericht er wel over maar ondanks dat deze oefening vlak voor de Russische kust plaatsvindt waar de NAVO geen belangen te verdedigen heeft, schrijft de NRC er schande van dat de Russen het nederlandse fregat en de britse Defender wegjaagden van territoriale wateren van De Krim. Het is al langer bekend dat de NRC alleen nog hoernalisten in dienst heeft en de eigenaar een belg is met banden met de CIA.

Stel je voor dat de Russen een marine oefening met 40 oppervlakte marine vaartuigen en 30 straaljagers vlak voor DenHelder zouden plaats doen vinden? Zouden ze dan in DenHaag niet denken aan een komende invasie van Nederland? Wat doet onze Marine in de Zwarte Zee?

De mRNA spuit gaat niet de gewenste ontvolking doen geschieden dus is er een nucleaire oorlog nodig. De 1% heeft hun zinnen gezet op depopulatie en ze zijn al bezig met voedsel tekorten te veroorzaken, frankenstein kill shots en oorlog.

De komende twee weken worden spannend. De Turken hebben 1 miljoen man onder de wapenen. Erdogan is een grootheids waanzinnige en lid van de NAVO. Noord Syrie en Armenië heeft hij al onder de voet gelopen en vorige week lekte in de Turkse pers een aanvalsplan uit om Griekenland in te nemen.

Een oorlog met Rusland gaat de NAVO niet winnen. Rusland is het Amerika van de vijftiger jaren geworden en het Westen is de SovietUnie van eind jaren tachtig geworden. De chef staf van het Amerikaanse leger generaal Milley bekende paar dagen geleden Marx en Lenin te hebben gelezen. Over de Bijbel geen woord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.