Klaus Schwab WEF gaat samenwerken met Facebook Twitter

Klaus Schwab WEF gaat samenwerken met Facebook Twitter

Nu Gates is opzij geschoven gaat de 1% club van oligarchen die afwillen van de mensheid die zij zien als niets meer dat dieren samenwerken met Facebook, Twitter, YouTube en andere sociale media om het Internet vrij te houden, van zoals zij dat zien, valse informatie.

Zou mij niet verbazen als na het zuiveren van sociale media van meningen, die niet stroken met de medische tyrannie en globalist controle, nu de website urls aan de beurt zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van het Internet sinds 1973 zijn website urls in beslag genomen door het Woke regime in Washington. Iraanse media websites waren het slachtoffer. ICANN, de verstrekker van dot coms urls zit in Amerika en werkt nu samen met Facebook en Twitter. Als uw mening ons niet aanstaat dan pikken wij uw dot com in. Fascisme is de overname van de Overheid door commerciele bedrijven. Het wordt tijd voor een peer to peer internet zonder centrale controle net als Bitcoin zonder invloeden van buitenaf.

De echte terroristen zijn Overheden en clubs als de WEF, CFR, NATO, UN, EU, Bilderberg. Voor terrorisme heb je organisatie, veel geld en middelen nodig. De NATO heeft het treinststation van Bologna opgeblazen waarbij vele doden vielen. Dit kwam uit in een Italiaanse rechtszaak. De toenmalige premier en ministers moesten toen aftreden.

Sinds 2000 werd terrorisme gebruikt door Overheid en globalisten om de bevolking schrik aan te jagen. Nu is er bioterrisme onder mom van ‘medische noodzaak’ bijgekomen. De 1% is bang voor ons. Wij moeten dit uitbuiten om hen nog meer schrik aan te jagen. Het is de enige manier om ze uit te roken en middels het niet meewerken aan hun agenda. Er is al veel naar buiten gekomen en onthuld dankzij het Internet dat kunnen ze denk ik niet meer stoppen. Er zijn alternatieven voor Facebook, Twitter, Instagram, Google.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.