Toonbeeld van politieke tyrannie verpakt als medische noodzaak

Toonbeeld van politieke tyrannie verpakt als medische noodzaak

Complete waanzinnigen houden Australië en het Westen in hun macht. Het nieuwe normaal is niets anders dan een fascist totalitaire Staat waarin na een staatsgreep de democratie heeft vervangen. Een paar vrindjes die multi-miljardair zijn geworden door te tappen uit centrale banken van ons geld en met dat geld iedere te koop zijnde politicus, WHO, staats gezondheids organisaties, regeringen hebben omgekocht voor winsten op verkoop van vaccines en de bevolking promoveerde tot labrat.

Alice Springs, een stadje 800 km van de bewoonde wereld, midden in Australië ging in totale lockdown omdat één persoon door de stad gereisd was die later positief getest werd met de notoire PCR test waarvan de uitkomst van nul en generlei waarde is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.