Het begin van het einde van de EU?

Het begin van het einde van de EU?

Het begint erop te lijken dat de sovjet burocraat europese unie langs voormalig ijzeren gordijn grens aan het scheuren is. Na de scheldpartij van Mark Rutte aan het adres van Viktor Orban over Europese ‘europese waarden en normen’ (wat dat dan ook moge zijn?) kwam nu de Sloveens minister president Janesz Jansa Hongarije te hulp om te waarschuwen dat de europese unie uit elkaar kan vallen over denkbeeldige europese normen en waarden opgelegd aan landen die hun normen en waarden funderen op de Bijbel waarin LGBTQ als doods zonde wordt betiteld.

Het betrof LBGTQ ideologie geintegreerd in een europese curiculum gegeven op scholen tot leeftijd van 18 jaar. Orban maakte geen wetten voor boven die leeftijd. De reactie van Michel en Rutte is dan ook des te merkwaardiger alhoewel de nederlandse politieke klasse en Brusselse burocraten de amerikaanse woke ideologie ondersteunen waar het kan. Dit is destructie van het Christendom. In Nederland is deze niet zo sterk (meer) dan in vanouds roomse katholieke landen. Opvallend is dat Macron, Merkel, Rutte, Johnson allemaal agnosten zijn.

Wat Orban en (ook Polen, Tjechië, Slowakije) beoogd is het bewaren van christelijke tradities en de familie waarden en normen die sinds de jaren zestig verdwenen zijn uit Nederland. De achterliggende gedachten achter LGBTQ is te lezen in de eeuwenoude Protocols van de geleerde Ouderen van Sion. Geschreven door communistische Talmudische joden in de toenmalige Soviet Unie. Een boek dat de voorloper van NWO, Agenda21, Agenda2030, BuildBackBetter, TheGreatReset kan worden genoemd.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.