Pfizer bevat grafeen en Moderna is software voor het lichaam

Pfizer bevat grafeen en Moderna is software voor het lichaam

In Nederland wordt nu Pfizer en Moderna geprikt aldus het RiVM. AstraZeneca is uit, Moderna is in. Volgens het RiVM zijn beide spuitjes veilig en effectief. Software (for life) voor het menselijke lichaam staat nog steeds te lezen op de website van Moderna. En Pfizer gebruikt grafeen, een magnetisch materiaal om de mRNA in al je cellen te laten komen. Proefkonijnen die Pfizer hebben gekregen kunnen nu lepels aan hun voorhoofd en rug plakken.

Er stonden ook weer een massa leugens in de herrinering brief van het RiVM. Hoe kan het het vaccin je magnetisch maakt of bedoeld is als software dat regelmatig Gates updates nodig heeft een vaccin zijn dat werkt tegen Covid. Waar het RiVM blijkbaar op hoopt is dat hum slachtoffers te dom zijn om zelf onderzoek te doen en NU.nl als hun bron van onafhankelijke informatie zien omdat ze te lui zijn om zelf eens te gaan googlen.


Het mRNA creert 5000 spike proteins per mRNA molecuul met een levensduur van twee weken. Er zitten miljoenen moleculen in elke injectie. Ergo al je aderen en organen worden vol gezet met de Covid spike. Wat kan hier aan fout gaan. Er is hoop voor de geinjecteerden als ze na de eerste spuit de booster niet nemen. Neem elke dag een asperine of chefarine om je bloed dun te houden.De aderen worden namelijk vernauwd door de productie van spikes en de afval van productie die zich in de aderwanden ophoudt. Zorg ook voor dat je niet ziek wordt. Ziek worden betekent dat je immuun systeem geactiveerd wordt en je moet ADE voorkomen. Dus veel Vitamine C D en Zink samen met een ionofoor. Er zijn vele beschikbaar. Probeer hiermee het lot van de proefdieren van destijds te voorkomen.

2 REACTIES

comments user
admin

Klopt, Als ze ziek worden en dat zal zeker een keer gebeuren slaat hun immuun systeem op hol met alle mogelijke gevolgen.

comments user
Qualitymanager

Ik ben bang dat veel schapen dit niet zullen lezen en hier niets aan gaan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.