Spanje gaat verder dan Franco met nieuwe Covid (TheGreatReset) wetgeving

Spanje gaat verder dan Franco met nieuwe Covid (TheGreatReset) wetgeving

Spanje is al bezig TheGreatReset in te voeren in nieuwe wetgeving. Op 22 Juni werd dit wetsvoorstel in de spaanse ministerraad besproken. Waar het op neer komt is in geval van een nieuwe medische noodzaak al persoonlijke eigendommen kunnen worden gevorderd of geconfisceerd. Er zal compensatie volgen. Dit is de UBI, net te weinig om van te leven maar teveel om diood te gaan.

Herinnert u zich deze nog? Klaus Schwab en op de WEF website? In 2030 heb je geen eigendommen meer (dit geldt ook voor je lichaam) en je zult gelukkig zijn en meer van dat fraais. De gekkies van Sanchez en zijn Marxist kliek werken eraan Klaus Schwab roofkapitalisme te realiseren. Communisme werkt zolang totdat een ander zijn geld is verbrast. Stakeholders in zijn GreatReset zijn dezelfde lui op Wallstreet en 1% die onze economie en onze spaarcenten hebben leeggeroofd.

Gezien de fake plandemic, kunnen ze van alles verzinnen om deze wet uit te voeren. Oh ja, de mondluier is nu permanent verplicht op het strand.

https://www.zerohedge.com/political/proposed-spanish-national-security-law-would-allow-seizure-citizens-property-during

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.