Wat te doen als je kind de gifspuit wil nemen

Wat te doen als je kind de gifspuit wil nemen

Nu de Staats terroristen achter de kinderen vanaf 12 jaar aan gaan om ze ook aan de gifspuit te krijgen en ouders buitenspel worden gezet is het verstandig om het school bestuur die het kind hebben omgepraat de gifspuit te nemen middels een brief hoofdelijk aansprakelijk te stellen voor de gevolgen. Schoolbesturen proberen kinderen zover te krijgen dat ze de gifspuit nemen terwijl kinderen niet eens risico lopen om Covid te krijgen. Dit is crimineel. Criminelen moet je als criminelen behandelen.

Probeer zoveel mogelijk ouders met kinderen op die school te bewegen mee te doen. Ga massaal naar de school tijdens lestijd en spreek het schoolhoofd erop aan. Ook zij staan onder druk de kinderen aan de gifspuit te krijgen. Stel het schoolbestuur hoofdelijk en financieel aansprakelijk. Willen ze bewijs van mogelijke lichamelijke schade? Verwijs naar de VAERS website. Kinderen in Amerika worden al sinds Februari geinjecteerd en de gevolgen zijn afschuwelijk. Pfizer en Moderna worden nu ook hier op kinderen uitgeprobeerd. Er is alleen nood toestemming door de EMA afgegeven. Laat niet je kinderen proefkonijn zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.