Alle corona virussen de A-status is waanzinnig en is open deur naar TheGreatReset

Alle corona virussen de A-status is waanzinnig en is open deur naar TheGreatReset

Ik vroeg mij al af wanneer het Rutte regime zou gaan komen met wetgeving om TheGreatReset annex BuildBackBetter mogelijk te maken. Het is hier. Corona op de A-Status zal de Marxist droom van Klaus Schwab mogelijk maken.

De huidige ‘versoepelingen’ zijn bedoeld om deze wet even snel door te voeren terwijl iedereen op vakantie is. Van het najaar kun je je borst natmaken. Draconische maatregelen zullen volgen en het parlement zet zichzelf feitelijk buitenspel, overbodig geworden. Burocraten gaan het land runnen. De A-Status voor een virus of exosoom die elk jaar terug komt heeft maar één doel. Agenda 2030 mogelijk maken.

Nieuwe wetgeving zal gaan regelen dat als u niet meewerkt aan deze Agenda u zal worden opgesloten in strafkampen, isolatiekampen. Uw huis zal worden onteigend, uit uw huurhuis gezet. Geen toegang meer tot supermarkten. Beroeps verbod. Uw geld wordt geconfisceerd. U wordt verplicht een genetisch manipulerend chemische injectie te nemen elke drie maanden mogelijk zelfs elke maand.

Het zal geen verschil maken of u al geinjecteerd bent of niet. Alle mensen zullen worden behandeld als vee, gechipped, getracked, geregistreerd. De 1% globalisten families, de Warburgs, Rockefellers, Rothschilds e.a. zaten achter de Franse, Russische revoluties, wereldoorlogen en zien de mensheid al eeuwen als beesten. Geen uitzonderingen zullen worden gemaakt. Niet voor politici de usefull idiots, royals of enig ander. Nu hebben ze de technologie en de chemische middelen om de mensheid te steriliseren, uit te roeien of tot robots om te bouwen. Zij zien de wereld als hun domein.

2 REACTIES

comments user
admin

Dat is ook het enige wat we kunnen doen. Het is Agenda 2030, Klaus Schwab schreef zijn boeken ermee vol. Deze Agenda wordt nu al uitgevoerd in Israel, Canada, Australië. Het enige antwoord hierop is non cooperatie. Niet aan meewerken. Geweldloos blijvend verzet.

comments user
Qualitymanager

Verschrikkelijk……zo’n triest toekomstbeeld….laten we hopen dat er nog veel mensen in deze wereld in verzet komen en dit een halt kunnen toeroepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.