De slager die zijn eigen vlees keurt. Wat kan daar fout gaan?

De slager die zijn eigen vlees keurt. Wat kan daar fout gaan?

Dat zien we dagelijks. Het RiVM, een commerciele vaccine verkoper in handen van Bill Gates met belangen in patenten, meldt ook dagelijks de ‘berekende’ aantal ‘besmettingen’. Een gebouw of terrein kan besmet zijn maar een mens kan alleen geinfecteerd zijn. En wat dan nog? Niet ziek, geen symptomen is zeker geen verspreider van virussen. Dat is een feit in de medische wereld.

Meten ze bij het RiVM die besmettingen nog steeds met hoge versterking factors in de PCR test?Gebruiken ze nog steeds die chinese calculator die niet kan optellen? Als je ziek voelt ga je naar de huisarts en als dat nodig is verwijst hij/zij wel naar een onderzoek. Waarom in hemelsnaam gaat iemand als ie zich niet lekker voelt naar de teststraat ipv naar de huisarts? Mijn zwager en zusje deden precies dat onder invloed van de dagelijkse propaganda, reclame borden op straat ‘laat je testen’ en meer van dat fraais.

Ooit voor de fake plandemie een reclamebord op straat gezien met koop asperine? Ik niet. Volgens mij mocht dat ook niet van de wetgever. Medicijnen waren altijd verborgen in een kastje of ladenblok in Apotheken. Met de komst van Corona is de medische wereld commercieel geworden. Net als tandpasta. Koop McCleans!

2 REACTIES

comments user
admin

Het land gaat ten onder aan onwetendheid.

comments user
Qualitymanager

Dit is echt verschrikkelijk, maar waarom zijn al die mensen zo stom???? Je hebt toch ook je eigen hersenen gekregen om mee te werken? Denk eerst eens verder voordat je deze idiote dingen doet. Straks zegt Hugo de Jonge, we gaan met zijn allen bovenop de 100ste verdieping van deze flat staan en op mijn teken springen jullie allemaal. Dit gaat dan nog gebeuren ook!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.