De Sovjet EU burocraten taxen u maar niet de 1% WEF leden met een privé jet

De Sovjet EU burocraten taxen u maar niet de 1% WEF leden met een privé jet

Ja, de Europese Unie is niet opgericht voor uw toekomst en uw welbevinden, nee het is opgericht om uw land leeg te stelen, op te heffen en confisceren van uw eigendommen mogelijk te maken. Nieuwste wetgeving die deze ongekozen, ondemocratische, door de elite op hun stoelgezette muppets werken alleen voor die 1% en zeker niet voor uw belangen.

Nieuwste oekaze uit Brussels goddeloos Babylon betreft CO tax voor uw vakantiereisjes maar niet de Davos cabal dat nog nooit zoveel gevlogen heeft als tijdens de Covid plandemie en dus CO2 uitgebraakt hebben in hun prive vluchten. Meer CO2 dan in uw vakantievlucht omgerekend per passagier. Oh en vrachtvluchten (voornamelijk FedEx, DHL eigendom van de 1% Blackrock en Vanguard) hoeven ook geen CO2 belasting te betalen. De 1% kan tevreden zijn. Hun EU muppets zorgen goed voor hen. Wat dit wel duidelijk maakt is dat dit hele CO2 verhaal door hun zelf ondergraven worden. De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.

https://www.zerohedge.com/markets/eu-proposes-exempt-private-jets-cargo-jet-fuel-tax

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.