Hyperinflatie komt eraan.

Hyperinflatie komt eraan.

Veroordeeld crimineel Lagarde die door de Davos groep aan het hoofd van de ECB, europese centrale bank, is gezet en onze geldprinter op volle toeren laat draaien en dit nieuw gecreerd geld aan de Davos Cabal geeft zonder rente, gewoon gratis geld. Het is ons geld, het is onze euro die door crimineel Lagarde weggegeven wordt aan de 1% Davos groep. Geen wonder dat de 1% nu 99% van alle geld en bezittingen en bedrijven in handen hebben.

Het is alsof Lagarde Sinterklaas is maar alleen voor de 1% de Davos cabal maar u mag forse rente betalen en de meeste kunnen niet eens meer geld lenen voor een huis omdat ECB geld printen inflatie geldontwaarding tot ongekende hoogte heeft gebracht. Dit is Apartheid. Kostte een huis voorheen 300.000,- nu moet je al 500.000,- meenemen. Onze economie die al door de politieke Covid waanzin bezeten idioten tot stilstand is gedwongen worden nu afgemaakt door gecreerde inflatie en ongekende prijs stijgingen.

Zimbabwe komt eraan mensen, zet je maar schrap. Duizend euro voor brood. Dat is het gevolg van ECB wanbeheer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.