Heeft u de Delta variant al gezien?

Heeft u de Delta variant al gezien?

Om te bewijzen dat het ‘vaccin’ werkte heeft het Rutte Regime en RiVM het aantal cycles (versterkingsfactor) van de PCR test van 45 naar 28 teruggedraaid en ziedaar het aantal ‘besmettingen’ liep rap terug en Rutte en DeJonge roeptoeterden kijk het vaccin werkt. Jeugd laat je vaccineren.

Nu de Indiase variant is omgedoopt in de Delta variant en het lockstep programma moet worden uitgevoerd heeft Rutte en RiVM de versterkingsfactor van de PCR test weer omhoog geschroefd en ziedaar weer meer besmettingen. De PCR test is niet anders dan een trekpop.

De bullshit keeps coming. De hele varianten circus draait om het manipuleren van de PCR test. De uitvinder Kary Mullis heeft ooit verklaard met zijn PCR test kun je helemaal geen ‘besmettingen’ meten. We worden belazerd waar we bij staan. De Horeca en evenementen business snappen het na een vol jaar nog steeds niet hoe hun business de strot wordt dichtgeknepen. Wat hier nu wordt gedaan is al jaren geleden uitgedacht door psychologen van Yale en hoe mensen erin trappen. Het is geoefend door Wallstreet, Gates Foundation, Rockefeller Foundation, Bloomberg, WHO, Johns Hopkins in Crimson Contagion in 2017 en Event201 in 2019. Het is een mafia die de aloude protectie racket gebruikt.

De uitkering is stervensbegeleiding, het open en weer sluiten is het Lockstep programma nog steeds terug te vinden op de website van de Rockefeller Foundation. Het is het langzaam maar zeker slopen van het MKB, Horeca, Evenementen en Toerisme. Toerisme is dood. De vakantielanden Griekenland, Portugal, Spanje begrijpen het nog steeds niet. Er komt geen toerist hun kant op. In Italië hebben ze het nu wel door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.