Het plan is de besmettingen bullshit volhouden tot 2025

Het plan is de besmettingen bullshit volhouden tot 2025

Tenzij nederlanders wakker worden en zeggen genoeg is genoeg. De jeugd heeft zich massaal laten inenten met het depopulatie sterilisatie spuitje om weer te kunnen party-en en om van het elke dag testen gezeur af te zijn in scholen maar nu zie je waar dit toe leid. Het leid tot niets omdat Rutte het Rockefeller Lockstep programma uitvoert.

Touwtjes vieren en weer aantrekken, touwtjes vieren en weer aantrekken net zo lang totdat iedereen zich gedraagt als een mak slaafs schaap en dan zullen de volgende draconische maatregelen volgen als, beperking van reizen en autogebruik en natuurlijk weer een spuit. Op het moment dat de bevolking zegt stop hier en niet verder zal het pas afgelopen zijn met deze flauwekul. Zoniet kan dit nog jaren gaan duren.

Er is een natuurwet: what can not be sustained is not sustainable

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *