Als Overheid liegt over de mRNA prik dan liegen ze ook over de inflatie

Als Overheid liegt over de mRNA prik dan liegen ze ook over de inflatie

Inflatie is al in de fase van uit de hand lopen. Importen uit China gaan momenteel door het finacieel plafond. Weimar en Zimbabwe komt eraan. De in frankrijk veroordeelde crimineel LaGarde die de ECB naar de afgrond leidt verklaarde deze week dat de geldpers naast al tien jaar gratis geld geven aan Wallstreet en London en Vanguard en BlackRock, terwijl wij negatieve rente moeten betalen, nu ook de geldpers gaat misbruiken om klimaat groene oplossingen te financieren. Dus meer zinloze windturbines en zonnepanelen dat maar 4% van onze energie behoefte kan afdekken.

Er zijn geen alternatieven voor kernenergie, kolen en gas. Lui die beweren dat we terug kunnen naar 0% CO uitstoot is terug naar neanderthaler tijden en die stookten hout om te koken. Dus produceerden neanderthalers ook CO2. Zonder CO2 geen planten en bomen. De ontkenning van die goddeloze groene gekken dat de schepping goed in elkaar zit en de planeet niet zonder CO2 kan, en menselijke interventie nodig is, alleen maar een satanische agenda betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.