De AngloAmerican Empire vecht tegen Rusland en China tevergeefs?

De AngloAmerican Empire vecht tegen Rusland en China tevergeefs?

Het is opvallend hoe de usefull idiot Anglofielen in Washington in opdracht van de Elites in London de NAVO keer op keer afsturen op Rusland en China. Rusland in de Baltische Zee en Zwarte Zee en tegen China in de Chinese Zee. Er zijn meerdere NAVO oefeningen aan de gang in een hopeloze poging om Rusland en China uit te dagen. Het is allemaal tevergeefs. De engelsen en nederlanders haalden bakzeil in een poging om De Krim te verkennen voor een mogelijke invasie. De engelsen dropen af en de nederlandse marine eindige met hun electronica defect na een confrontatie met Russische vliegtuigen en schepen. Overigens niets daarvan in de nep nieuws media als NU en AD of VK en anderen.

Die invasie van De Krim gaat er nu niet komen. De Russische reactie op deze uitlokking was onverbiddelijk. Of je draait om of je gaat naar de kelder was het antwoord. China niet anders. Taiwan en HongKong zijn Chinees, basta. Het ‘eerste Beest uit de Zee’ geeft natuurlijk niet op. Dit doen ze al sinds de glorieuze revolutie in Engeland. Ze zullen het in de toekomst weer proberen. De strijd is een strijd tussen goed en kwaad, het is een psychologische strijd en de strijd of het Beest de wereld in zijn macht kan houden of niet. De methoden van Het Beest worden wel steeds krampachtiger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.