Luc Montagnier Nobel Prijswinnaar-geprikten creëren gevaarlijker mutaties

Luc Montagnier Nobel Prijswinnaar-geprikten creëren gevaarlijker mutaties

Nobel prijswinnaar en vaccine deskundige en onderzoeker Luc Montagnier waarschuwd voor gevaarlijke mutaties verspreid door lui die de mRNA spuit genomen hebben. Marty Macory van Johns Hopkins Hospital, dat deel nam aan Event201, verklaarde iedereen heeft al immuniteit, waarom moet iedereen geprikt? Het slaat nergens op.

De Amerikaanse CDC verklaarde afgelopen week reeds 7000 amerikanen tot nu toe overleden aan de mRNA genetische manipulatie. Hun systeem rapporteerd alleen maar 1% dus het werkelijk aantal doden aan de spuit kan al 700.000 zijn! 40.000 zou bijwerkingen hebben dat kan dus 4 miljoen zijn.

De Biden regime wil nu teams huis aan huis sturen om de laatste weigeraars te dwingen the spuit te nemen. Ik trok de conclusie in Maart 2020, omdat er nog nooit een werkend vaccin tegen corona virussen is gemaakt en de authoriteiten willen iedereen inenten met dit expirimenteel chemisch genen therapie, het kan alleen maar depopulatie zijn.

Nu claimen ze de Delta (voorheen India maar dat bekte niet lekker) variant is meer infectieus dan Covid19 wat een onmogelijkheid is. Virus mutaties worden juist zwakker bij elke nieuwe mutatie. Wat afwezig is hier is de medische wetenschap. Er zijn alleen maar onzinnige maatregelen. En om de Delta marketing te indesteunen draaien ze de versterkingsknop van de PCR test weer op tot 40 cycles zodat getesten positief zijn op hun eigen dna, niks geen Delta. In Portugal hebben ze Delta koffie. Goede koffie. Dat is wat het is.

Niks over de brief van de Indiase regering aan de WHO stop met die India variant onzin maar tevergeefs het Covid circus gaat gewoon door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.