Australië kondigt TheNewWorldOrder aan. De nieuwe wereldorde.

Australië kondigt TheNewWorldOrder aan. De nieuwe wereldorde.

In 1991 hield George HW Bush een speech waarin hij de nieuwe wereld orde aankondigde. Later ook wel Agenda2031, BuildBackBetter en TheGreatReset genoemd. Terugbrengen van de wereld bevolking naar 500 miljoen, vernietiging van het familie en kleinbedrijf. Ze gebruiken nu de plandemic om de NWO in te voeren. Australië loopt vooruit en gaan weer voor de tichste keer in (CO2) lockdown waarbij men niet verder van huis mag dan 10 kilometer compleet met avondklok. Een Canadees politicus gaf toe dat lockdowns en avondklok niets van doen hebben met een virus maar in werkelijkheid is om mensen te isoleren van elkaar en de kans op protest in te perken.

Frankrijk en Griekenland stellen de mRNA spuit nu verplicht voor personeel in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. We gaan steeds verder richting de totalitaire medisch Marxist Staat dat nu zijn werkelijke bedoelingen laat zien. Zullen de schapen nu wel wakker gaan worden. Het oude normaal, als het aan de politici en hun buitenlandse meesters ligt, zal nooit meer terug komen tenzij iedereen in verzet komt. Afwachten en aankijken is geen optie meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.