Israel heeft de booster al ingekocht

Israel heeft de booster al ingekocht

Netanyahu mag dan wel vervangen zijn de Covid terreur en depopulatie gaat gewoon door in Israel. De nieuwe regering in Jeruzalem heeft de Pfizer Booster al ingekocht en verwacht deze begin augustus binnen te hebben en te gaan prikken. Volgens de Israelis is de ‘oude’ Pfizer prik maar 65% effectief en is de Booster voor de Delta voorheen India variant bedoeld. Neem je de Booster niet dan raak je de Covid pas kwijt en ga je alsnog naar de ander zijde van de Apartheid muur.

De samenzwering theorie aanhangers hebben weer gelijk gekregen. Ze gaan je om de paar maanden prikken zeiden wij vorig jaar al toen de WHO claimde alleen mRNA inentingen kunnen ons redden van Covid, niet medicijnen. En de stakeholders van big Pharma met hun patenten worden lachende rijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.