Recentelijk overleden drie presidenten wat hadden ze gemeen?

Recentelijk overleden drie presidenten wat hadden ze gemeen?

Wat deze drie derde wereld presidenten gemeen hadden was dat het ware devote Christenen én weigeraars van het mRNA gif in hun land toe te laten. Ik heb zo’n idee dat ze al wisten wat de bedoeling was. Afrika ontvolken is al een heel oude wens van de globalist oligarchen. Het is niet dat ze het niet eerder hebben geprobeerd met injecties.

Tanzania president John Magufuli stelde de WHO gouden standaard de PCR test aan de kaak en maakte deze belachelijk. In plaats van mRNA gif adviseerde hij Pray Covid Away. De man was kerngezond. Was 2 weken spoorloos en werd door het Tanzaniaanse leger gevonden, dood. Hartaanval.

Haiti president Jovenel Moïse, in de jaren negentig nog getuige in de Clinton Foundation Haïti kinderen ontvoering zaak die speelde na de grote aardbeving toen ‘hulpverleners’ toestroomden, weigerde het AstraZeneca mRNA gif aangeboden door de WHO, in zijn land. Hij vond de berichten uit Europa over AstraZeneca te link. Hij werd vorige week vermoord.

Burundi president Pierre Nkuranziza had de WHO te verstaan gegeven dat aangezien 95% van de Burundese bevolking al hersteld was, er dus geen noodzaak voor de mRNA gif was. Hij kreeg ineens een hartaanval en overleed.

Wat gebeurde er onmiddelijk na alle drie verscheiden? WHO werd onmiddelijk uitgenodigd door hun opvolgers om de mRNA spuiten te sturen om verplichte injecties te starten.

Joseph Stalin had een bekend gezegde: ‘Death solves al problems, no man no problem’. Je ziet hetzelfde in Washington, Bush ‘no man (Saddam) no problem’ Obama ‘no man (OsamaBinLaden) no problem’, Trump ‘no man (Soleimani) no problem’

2 REACTIES

comments user
admin

er zijn details naar buiten gekomen gruwelijker dan gruwelijk. Ingeval van Haiti Moise was zijn linker oogbal ontvreemd. Mogelijk ging het om biljoenen en was zijn wachtwoord zijn linkeroog.

comments user
Quality Manager

Het is toch vreselijk wat er gebeurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *