EU creërt eigen Perpetuum Mobile

EU creërt eigen Perpetuum Mobile

Rigoreus testen met een test die daarvoor niet bedoeld is, bij ingangen en toegangen, creër je je eigen perpetuum mobile van wat ze noemen ‘besmettingen’. Positief op wat? Niet ziek, geen klachten maar positief, geen doden, geen volle ziekenhuizen maar wel de economie op slot zetten. Dit heeft maar één doel.

Was het in Maart 2020 nog ‘we moeten de ouderen beschermen’, ‘de stijgende lijn omlaag brengen’, toen was het ‘de IC bedden in ziekenhuizen ontlasten’ terwijl enkele ziekenhuizen als Covid ziekenhuizen werden aangemerkt en de rest dicht ging. IC capaciteit werd niet uitgebreid in de zomer van 2020. In het najaar van 2020 werd de PCR test gemanipuleerd om de tweede golf te creëren om mensen aan de spuit te krijgen.

In Juni dit jaar werd de horeca en nachtclubs weer toegestaan te openen mits men test test test, bij binnenkomst en weer naar buiten gaan. Zoals al de hele plandemie het geval, de brave goedgelovige Horeca deed wat hun gevraagd werd en veroorzaakt zo weer hun eigen sluiting door mee te werken aan hun eigen ondergang. Die tests bewijzen niets. De horeca bazen hebben het nog steeds niet door. De draaideur van testen en sluiten, testen en weer openen, testen en weer sluiten blijft zo nog jaren doorgaan totdat geweigerd wordt er aan mee te werken.

Covid staat voor Communistische Overname Van onze Indentiteit en Diversiteit. We worden in een keurslijf gedwongen middels een uitgedachte strategie over een denkbeeldig virus. De hele samenleving wordt op slot gezet en grenzen dicht voor 150 positieven (positief op wat?) per 100.000 inwoners ook wel code oranje genoemd.

Het hele testen circus is gericht op de invoering van maatregelen die niets van doen heeft met een medische maar eerder met een marxist staat. De Rutte’s, DeJonge, Gommers, Koopmans zijn Marxisten met een communistische ideologie, geselecteerd en ‘verkozen’ om deze dystopische agenda uit te voeren. Ook de meeste leden in de Kamer zijn communisten.

Als nederlanders niet op tijd wakker worden dan worden ze op een slechte dag wakker als slaaf in een totalitaire staat, gechipped, getagged, gevolgd en opgesloten. Voor een ieder moet toch duidelijk zijn dat als politici de grondwet negeren en illegale wetgeving er door jassen, alle democratische alarmbellen moeten afgaan.

Als (griep)virussen zo belangrijk waren, en in Thorbecke zijn tijd hadden ze er genoeg, dan had dit wel een vermelding gehad in de grondwet in de vorm van bars en restaurants sluiten, geen reizen enzovoorts. Dat is niet gebeurd. Ook niet voor 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *