Macron kondigt Covid QR code Pas aan

Macron kondigt Covid QR code Pas aan

Frans president Macron kondigde gisteren de Covid EU Pas aan als noodzaak om bars, restaurants en events te kunnen bezoeken. Je kunt op je klompen aan voelen dat dit nog maar het begin is. Later uit te breiden naar alle winkels en supermarkten, grens overschrijdingen en straks ook nodig om kunnen bankieren.

Ook dat kinderen geinjecteerd gaan worden. Hij wordt toch niet herkozen volgend jaar dus hij ramt het maar gewoon door de Fransen hun strot. Er volgde ommiddelijk rellen in de Franse grote steden van “blijf van onze kinderen af”.

De terreur van de QR code. Nog maar 1 maand geleden verklaarde de Chinese Communisten leider Xi Jing Ping dat Europa aan de QR code moet. In Cyprus is het al verplicht je om de drie dagen een PCR test te laten afnemen. Het is nu nog wel kosteloos maar zal in de naaste toekomst elke keer weer geld gaan kosten.

Je ziet al waar dit naar toe gaat. Het leeg plukken van de bevolking en ze dwingen om af te zijn van dat circus en inenten met een expirimenteel gif waarvoor nooit toestemming is gegeven. De WHO verklaarde deze week dat de Pfizer, Moderna, AStraZeneca en Janssen niet beschermen tegen de fake India – Delta variant. Al die mensen die zijn overleden aan de spuit ten spijt. Er is een lichtpuntje want de medische toezichthouder in Indonesië heeft Ivermectine goedgekeurd als medicijn tegen Covid. Dit zal waarschijnlijk leiden tot regime change of CIA terreur want het spuitje moet aan de man gebracht wereldwijd.

Laffe Merkel kondigde aan dat de Covid Pas (nog) niet in Duitsland wordt ingevoerd. Er was al een gigantische ophef over haar 15Km maximum voorstel om CO2 te sparen terwijl de kolenmijnen volop draaien. Ze zal wel willen wachten totdat alle andere landen in de EU dit hebben ingevoerd en dan kan ze zeggen wij zullen ook wel moeten.

De politiek muppets vragen zich af hoe het komt dat dé toeristen badplaatsen en cashcows op Cyprus, voornamelijk door Britten bezocht, Larnaca en Agia Napa uitgestorven zijn en restaurants gesloten. Ghost towns. Stranden leeg. Nul omzet. Fijn op vakantie en elke drie dagen een PCR test waarbij een stok in je keel wordt geduwd als straf. En oh wee als je positief bent want doen moet je 14 dagen in quarantaine en thuis ook weer.

Hetzelfde in Spanje, Griekenland, Italië. In de Algarve Portugal ging de Horeca massaal verhaal halen bij de authoriteiten toen deze een lockdown midden in Juli afgekondigde over fake ‘besmettingen’. 150 per 100.000 inwoners. Dit gaat nergens over. Het gebeurt als overal ook in Nederland, dat de Horeca eraan moet. Ze leven nog wel maar voor hoe lang? Alles wat niet essentieel is moet (straks) weer dicht. Bewegingen tussen steden verboden, avondklok 23:00-05:00 door de weeks en in het weekeinde met de kippen om 15:30 op stok. De Rockefeller Lockstep Agenda stappen volgen elkaar nu steeds sneller op. Volgend jaar weer de grens over?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *