Delta, Lambda Ypsilon en daarna Omega

Delta, Lambda Ypsilon en daarna Omega

Uit Israel, Israelnationalnews.com mensen die Delta kregen waren ingeent met Pfizer.

The plandemic wordt gecontinueerd door het mRNA ‘vaccin’. Artsen zeiden vorig jaar dat Covid19 over was, verdwenen omdat iedereen het al wel een keer gehad hebben en daardoor immuun waren geworden. Als niemand ingeent was met het mRNA genetische therapie was de plandemie werkelijk over geweest maar dat was natuurlijk niet de bedoeling.

De booster die nog niet de noodtoestemming heeft gekregen zal waarschijnlijk de Lambda plandemie strain bevatten in het najaar. En als daarvan nog niet voldoende mensen slachtoffer worden zal de volgende booster in het voorjaar van 2022 hoogst waarschijnlijk de Ypsilon of Omega variant bevatten. Overigens, er is geen enkele wetenschappelijk onderbouwing of die varianten wel bestaan. Nada, Nope, Niets. Pfizer, Moderna zeggen zelf stilletjes het is meer van hetzelfde. Zoals al eerder beschreven zijn de Griekse alfabet injecties bedoeld om de gang erin te houden. Let wel, in 2025 moet de wereldbevolking met 60% vermindert zijn.

Waarom eisen ziekenhuizen, nuts voorzieningen, ambtenaren, onderhoudsbedrijven, infrastructuur, voedselvoorziening, leger en politie, banken en bedrijven dat hun personeel ingeent moet zijn. Denk eens 60% minder personeel. Wat zal er dan gebeuren? Chaos.

De 1% globalisten psychopaten die dit pushen kennen geen medelijden of begrip voor de medemens. Zij zitten in hun bunkers. Zij vinden dat er teveel mensen zijn op deze planeet muv hen zelf. Sommige politici begrijpen het inmiddels maar de meeste snappen nog steeds niet dat zij niet meer zijn dan ‘kanonnenvoer’ in het leger voorlopers genoemd.

Maar de 1% gokt niet alleen op deze mRNA spuitjes, daarnaast zorgen ze voor stijgende inflatie door de geld hoeveelheid voor zichzelf te houden via de banken. Ook radicalen worden ingezet om transport hubs en bevoorrading te hinderen. Klaus Schwab verklaarde dit jaar dat hij terroristische aanslagen op de wereldwijde electriciteit, gas en internet voorzieningen verwacht. De terroristen zijn natuurlijk de 1% globalisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *