Wel Oostenrijkers verplichten de spuit te nemen maar zelf ho maar.

Wel Oostenrijkers verplichten de spuit te nemen maar zelf ho maar.

Bij zijn aantreden dacht ik nog die Sebastian Kurz is net als Viktor Orban en Marine LePen een conservatieve nationalist. Al snel bleek ook Oostenrijk opgescheept te zitten met een Rutte figuur net als Nederland en Duitsland, Frankrijk en Engeland. Nietszeggende politici met een mond vol meel en vol met beloven maar niets doen en alleen maar afschuiven van verantwoordelijkheden. Liet Orban zich nog dapper injecteren met Sinovac uit China en liet Merkel haarzelf injecteren met 1x het thrombose middel AstraZeneca, de rest in Europa liet het over aan de bevolking. Zelf nemen ze de spuit niet. Bevolking verplichten wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.