WHO waarschuwt nu al volgende mutatie zal dodelijker en veel infectieuzer zijn

WHO waarschuwt nu al volgende mutatie zal dodelijker en veel infectieuzer zijn

Je moet de WHO glazen bol toch wel bewonderen. De muppets in de WHO oefenden met Gates en John Hopkins Uni e.a. in 2019 Event201 over de komst van een gevaarlijk coronavirus en ze noemden het toen al Covid en voila, 2 maanden later daar was ie. Covid19 vers uit het Wuhan laboratorium, gefinancierd dankzij de Fransen en Amerikanen. Hoe kan het geen pharma mafia racket zijn?

Wat de WHO werkelijk doet is zich indekken tegen de aankomende massale ‘culling’ onder mensen die zich hebben laten inspuiten met een mRNA genetische therapie die hun lichamen om hebben gevormd naar een virus mutatie fabriekje. Hier was al in november 2020 door Geert van den Bossche en Michael Yeadon brand brieven geschreven gericht aan de WHO en EMA als waarschuwing. De brieven werden genegeerd. Ik neem even aan dat de mutatie bestaat (ze liegen al sinds maart 2020) die dan gecreert zijn in de lichamen van de geinjecteerden.

Over de mRNA injecties was al jaren geleden bekend dat deze bij dieren leiden tot de dood bij blootstelling aan een corona virus. Het was allemaal al bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.