WEF is combi van geld verdienen en ontvolking

WEF is combi van geld verdienen en ontvolking

Podcast met Reiner Fullmuch en Dr Wodarg met een onafhankelijk onderzoek journaliste die diep heeft gegraven naar de oorsprong van mRNA push in gezondheidszorg en waarom sociale media iedereen die kritiek levert op mRNA van sociale media worden afgegooid.

Om met YouTube en Facebook en Twitter te beginnen, hun patent companies Google, Microsoft hebben zwaar geinvesteerd in de WHO en de ontwikkeling van mRNA voornamelijk AstraZeneca. Het zijn dus zeker geen openbare nuts voorzieningen of een publiek forum wat ze vroeger wel waren. Ook de Engelse en Duitse overheden hebben zwaar geinvesteerd in mRNA en AstraZeneca en kunnen ook winst verwachten. Daarnaast heeft de Duitse Overheid in navolging van de WHO de definitie van wat een vaccin heeft gewijzigd in de wet. Expirimenteel genetisch gemanipuleerd gen therapie is nu ook een vaccin. Andere EU overheden zullen waarschijnlijk hetzelfde hebben gedaan. Onze verdediging dat het Moderna Pfizer Janssen AstraZeneca spuitje niet voldoet aan de definitie van een vaccin klopt dus niet meer.

Moderna kreeg hun messenger RNA niet goed gebalanceerd met het PEG vet nanodeeltjes bezorg systeem omdat ons immuun systeem de kwetsbare mRNA onmiddelijk zou neutraliseren. PEG gemaakt van Petroleum en ingredienten die ook in kunstmest wordt gebruikt lieten zich niet goed in verhouding krijgen met de miljarden van mRNA moleculen. Teveel PEG is toxisch voor de ontvanger ervan. Te weinig PEG betekent het mRNA wordt vernietigd door het immuun systeem. Dit heeft Moderna nooit kunnen oplossen en nog steeds niet. Het bedrijf Moderna stond wel hoog genoteerd op de beursen maar had geen producten want er was geen toestemming voor menselijke toepassing. Moderna dreigde failliet te gaan. Daarom de push van investor Gates om mRNA aan de man te brengen.

Toen kregen ze een ineens nood toestemming van de medische authoriteiten en konden ze beginnen met het uittesten op menselijke ‘vrijwilige labratten’. Met de Pfizer zal het niet anders zijn. Het draait allemaal om geld verdienen en ontvolking. Er is dus 1 fabriek die de massa productie maakt voor Pfizer, Moderna en Janssen. Deze pharmaceuten hebben zelf de capaciteit niet. Deze fabriek is eigendom van het Pentagon uit hun DARPA onderzoek programma.

De rol van de WEF is eigenlijk om de buit te verdelen onder hun miljardair leden. Ook de WEF heeft een depopulatie eugenics agenda. De focus van Google, Microsoft, Alphabet is om de menselijke arts af te schaffen en AI kunstmatige intelligentie de rol van arts in de gezondheidszorg over te laten nemen. Deze agenda heet ARPA-H en starttte onder Trump en is voortgezet onder Biden.

Iedereen die wel eens met AI heeft gewerkt weet dat kunstmatige intelligentie niet verder komt dan de paarse krokodil. Desondanks wil de WEF en de sociale conglomoraten de artsen vervangen door AI. Dit heeft meer van doen met hun perceptie dan met de stand der techniek van AI.

Kijk de video, het is ongelofelijk hoe dom de WEF bestuurder Schwab en de leden maar ook de sociale behemonths zijn en feitelijk het spelletje blindeman spelen in de porcelijn kast. Alle betrokkenen die geinvesteerd hebben in AI en mRNA pushen deze agenda, van sociale media, hun eigenaars maar ook hoe Overheden betrokken zijn. Dit verklaart dan ook waarom Facebook, Twitter en Instagram, Youtube alles censuren dat maar ruikt naar oppositie tegen mRNA ‘vaccines’ maar ook Overheden deze agenda met vaccines dwingend opleggen aan de bevolking.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/07/22/google-censorship-due-to-vaccine-investment.aspx?ui=d22c60690ec810323a1562a99e71bf4d385e2e70aebf4192f9a745b8e6b61792&sd=20210504&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210722&mid=DM933110&rid=1214522142

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.