De mRNA zit er nauwelijks in maar wat er wel in zit is giftig nano grafeen

De mRNA zit er nauwelijks in maar wat er wel in zit is giftig nano grafeen

De miljarden vaccines van Pfizer, Moderna, Janssen worden niet geproduceerd door deze pharmaceuten zelf maar door een Pentagon Darpa fabriek in de VS. Deze vaccines blijken nu na onderzoek door een laboratorium in Sevilla Spanje, niet zozeer mRNA maar in plaats daarvan voornamelijk het giftige nano Grafeen oxide (eigenlijk is dit lood) te bevatten. Deze grafeen nanodeeltjes zaten ook al sinds Maart 2020 in de mondmaskers dus 10 maanden voor de uitrol van het mRNA vaccine dat nauwelijks mRNA bevat en geen vaccine is. De Grafeen nano deeltjes kunnen electrisch positief worden gemaakt en dat zal dan resulteren in de inmiddelijke dood van de ontvanger. Het Grafeen is inderdaad een killswitch

Onderzoekers in Sevilla concludeerden dat SARS-CoV2 niet bestaat of ooit bestaan heeft want de Grafeen nanodeeltjes veroorzaken alle kenmerken van Covid19. Verlies van smaak en reuk, longaandoeningen, tekort aan zuurstof, micro thrombose in de longen, hartfalen, hoofdpijn, moeheid. Zoek maar op het zijn dezelfde klachten als loodvergiftiging!

De wattenstokjes in gebruik bij de PCR test, uitgerold gedurende 2020 en nog steeds toegepast, bevatten ook nano Grafeen deeltjes. Mogelijk bevatten de sneltest Antigen kits wattenstaafjes ook Grafeen nanodeeltjes.

We hadden dus gelijk dit vaccine te wantrouwen want de mensen die wel de PCR test en het vaccine namen worden dus letterlijk vermoord met een gif. Grafeen verlaagd ook de weerstand per keer met een zesde. We kunnen dus nu wel de daders hiervan aanwijzen als Gates, Bloomberg, Steyer, Gates GAVI Pharmaceuten, de WEF. Hier wordt moord gepleegd met voorbedachte rade. Mogelijk waren de oudjes in Bergamo, bejaardenhuizen ingespoten onder het mom van een griepprik met Grafeen nanodeeltjes en overleden ze daaraan.

Iedereen moest ineens een mondmasker dragen in Maart 2020 en deze waren gelijk leverbaar uit China. Het is een geluk bij een ongeluk dat Nederland vrij laat begon met mondmaskers, pas in het najaar van 2020. Elders was men minder gelukkig. Nu begrijp ik ook de druk laatje testen. Dan wel niet via het spuitje dan maar via de wattenstaaf. Kijk naar de video. De conclusieis schokkend.

Ricardo Delgado Martin geinterviewed.

https://www.globalresearch.ca/video-graphene-oxide-a-toxic-substance-in-the-vial-of-the-covid-19-mrna-vaccine/5750340

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.