Dit is zo diep triest. Iedereen die de spuit nam heeft spijt en angst voor de toekomst

Dit is zo diep triest. Iedereen die de spuit nam heeft spijt en angst voor de toekomst

Er was een onderzoek poging gedaan in Luxemburg met het idee honderd geinjecteerden dezelfde vragen te stellen en te testen op magnetisme als aan honderd niet geinjecteerden. De uitkomst is diep treurig. De onderzoekers vonden alleen dertig Luxemburgers in beide groepen bereid de vragen te beantwoorden en de reacties waren diep triest. Eeen ieder onder de geinjecteerden waren geschokt toen ze geconfronteerd werden dat hun lichaam na de Pfizer/Moderna/AstraZeneca/Janssen prikken magnetisch zijn geworden en straling emitteren. Grafeen oxide is hetzelfde als loodvergiftiging. Loodvergiftiging veroorzaakt dezelfde klachten als Covid19. Een schokkend verslag.

https://www.globalresearch.ca/study-electromagnetism-vaccinated-persons-luxembourg/5749516

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.