Verplichten van de mRNA genetische manipulatie spuit is juridisch lastig omdat het in strijd is met de Abortus wetgeving

Verplichten van de mRNA genetische manipulatie spuit is juridisch lastig omdat het in strijd is met de Abortus wetgeving

Juridisch een lastig onderwerp. De nederlandse abortus wetgeving was ingesteld om de populatie onder controle te houden na de babyboom. Deze wetgeving was opgelegd door de banksters. Er is al sinds de jaren zestig en oorlog tegen het Christendom aan de gang. De protestante opleiding instituten voor dominees werd als eerste geïnfiltreerd door de globalist jezuiten en van binnen uitgehold. Ineens kregen wij een dominee die ons vertelde dan de opstanding der doden een fabeltje was en Christus opstanding na kruisiging een sprookje. Later in de jaren tachtig werd ook de profeet Lucas als schrijver met een dikke duim afgeschilderd en de Bijbel als sprookjesboek. Dat was voor mij het signaal de kerk te verlaten omdat het geen Christelijke kerk meer was maar eerder een satanisch instituut geworden.

In 1973 kwam de Abortuswet tot stand naar aanleiding van een hooggerechtshof uitspraak in Amerika in de zaak Roe vs Wade. De uitkomst was de Abortuswet. In deze wet werd het recht van vrouwen over zelfbeschikking over eigen lichaam geregeld. Deze wet verbiedt dus opleggen van verplicht medisch handelen door de overheid.

Indien de Tweede Kamer zou besluiten om toch de Covid19 expirimentele niet EMA goedgekeurde ‘vaccinatie’ verplicht te stellen zal dit dus de Abortuswet teniet verklaren. De Abortuswet nu is een globalist initiatief voor depopulatie in het Westen en is te vuur en te zwaard verdedigd als recht op eigen beschikking over het lichaam. Dat is dus voor de globalisten een dilemma en daarom halen ze al die trucs uit de doos om ons te bewegen zelf de spuit te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.