Pfizer, Janssen, AstraZeneca bekend van juridische schadezaken maar Moderna?

Pfizer, Janssen, AstraZeneca bekend van juridische schadezaken maar Moderna?

Hoe zou je het vinden dat een nieuw opgericht bedrijf met een leiding en personeel zonder enig ervaring in de medisch wereld en geen enkel idee had hoe een product te maken ineens een van de belangrijkste pharmaceuten is geworden met een gekregen product waarmee de nederlandse staat zijn onderdanen inspuit. Moderna had geen product. Ze maakten geen winst. Ze waren actief in de marge met ingekochte genetisch gemanipuleerde gen technologie uit Amerika en Duitsland (BioNtech) ze hadden een product ingekocht maar geen idee van de dosis. Maar ze mochten meedoen.

Triljoenen van mRNA moleculen zitten in hun spuit maar het bezorg en mRNA bescherm systeem mbv PEG (petroleum en ingredienten van kunstmest) hebben ze nooit in de juiste verhouding gekregen. Teveel is dodelijk en te weinig maakt het lichaam er korten metten mee. En toen kwam Covid en nood authorisatie voor het uittesten op mensen. Hoera, de miljarden konden binnen komen. 8 miljard mensen als proefkonijn of labrat.

De hele operatie van Pharmaceuten is in handen van de kosher mafia. Pfizer CEO Albert Bourla is een jood, Stephane Bancel een jood, Janssen CEO Alex Gorsky u raadt het al, inderdaad. Het is één club onder verschillende namen. In de hele medische wereld bezetten de koshers de belangrijke functies. Nog een voorbeeld. De toezichthouder in Amerika, de FDA, inderdaad Stephen Hahn idem ditto. Tezamen met de financiers in Wallstreet, u raadt het al, GoldmannSachs de naam alleen al, BlackRock CEO Larry Fink inderdaad, de lijst is lang.

De kosjer mafia heeft zijn tentakels overal en controleert alle medische authoriteiten en instituten. Hun reputatie maken ze elke keer weer waar. De mRNA spuit is een mafia protectie racket met een depopulatie intentie en ik bewonder ze wel hoe ze een van een niet bestaand virus een wereldwijd medische pandemie hebben gemaakt om geld te verdienen met voor elke geinvesteerde euro of dollar 200 euro of dollar terug verdienen. Je moet er maar opkomen. Het toont wel de ziekelijke geest van een notoire bevolkings groep dat zichzelf als de uitverkorenen beschouwen en de rest van de mensheid als niet meer dan vee zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.