Worst case scenario veroorzaakt door mRNA ‘vaccinatie’. Grote sterven begonnen.

Worst case scenario veroorzaakt door mRNA ‘vaccinatie’. Grote sterven begonnen.

Ze hebben het nu voor elkaar. De gevaccineerden ontwikkelen nu antilichamen versterkt immuun respons wat wil zeggen in voornamelijk gevaccineerden met Pfizer. Ze worden nu zieker dan ziek. Dit is precies wat onderzoekers zagen toen de fretten stierven na ingeent te zijn en vervolgens geconfronteerd werden met een coronavirus. Dit treedt nu op in landen met de hoogst aantal gevacinneerden met het Pfizer mRNA ‘vaccin’.

Dit is precies de reden waarom er nooit een vaccin tegen de coronavirussen als de griep konden worden gemaakt. De Woke amerikaanse RiVM directeur kosjer Rochelle Walensky liegt dat het gedrukt staat als zij beweerd dat het de ongevaccineerden zijn. In de Woke ideologie is boven onder en onder boven. Precies het omgekeerde dus.

Het grote sterven is begonnen. Coronavirussen komen binnen via de voordeur dwz de longen en mRNA injecties inspuiten in je bloedbaan is zinloos want dat is een gesloten systeem en daar bevinden zich geen virussen. Die zitten in de longen. Het zijn de lymphe klieren die antilichamen versterkte immuun reactie veroorzaken en bij elke 2e, 3e injectie wordt dat alleen maar erger.

Uitvinder van mRNA, vaccin onderzoeker en microbioloog Dr. Malone die zijn hele leven voor gezondheid heeft gewerkt spreekt zich nu uit tegen de ‘laat je vaccineren mantra’. Tijd is in ons voordeel. De gekochte politici en medici hebben haast om een naald in een ieder te steken want de agenda is depopulatie en het grote sterven onder gevaccineerden is begonnen. Een tweede reden dat iedereen moet worden geinjecteerd is ook om deze hoax scam te verbloemen.

https://rumble.com/vkfz1v-the-vaccine-causes-the-virus-to-be-more-dangerous.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.