Dit zijn de meest belangrijkste artikelen uit het Pfizer wurg contract.

Dit zijn de meest belangrijkste artikelen uit het Pfizer wurg contract.

De website American Frontline Doctors heeft het Pfizer wurgcontract uit de #PfizerLeak gepubliceerd op hun website. Diegene die voor Nederland heeft getekend heeft ongetwijfeld een gevestigd belang als stakeholder in het Pfizer chemisch product beschreven. Niemand bij zijn volle verstand zou anders zulks een contract accepteren waarbij één partij geen enkele rechten heeft en de tegenpartij alle rechten. Ik kan zelfs beweren dat dit contract niet alleen illegaal, in strijd met de wet maar ook null & void is omdat het virus nooit wetenschappelijk bewezen als bestaand is geclassificeerd.

Inmiddels zijn er emails en documenten boven water gekomen waarbij een van de betrokkenen, een dierenarts Peter Daszak van EcoHealth die gain of function toepaste op corinavirussen en betaald door NiAID Fauci, dit bevestigd dat een niet bestaand virus is gebruikt waarbij de media de virus hoax heeft gecreerd en opgeklopt, stakeholders het hebben gefinancierd. Nog een feit. Pfizer noch Moderna hebben de eigendomsrechten op het lipid nano PEG bezorgsysteem noodzakelijk om het kwetsbare mRNA af te leveren in lichaams cellen. Nog een feit. Alternatieve medicatie moest worden onderdrukt staat ook in het Pfizer contract. Dit is moord met voorbedachte rade om patienten genezende middelen te onthouden en daarbij de voorschrijvende artsen desnoods hun BIG registratie af te pakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.