Pfizer en Moderna ‘vaccine’ zijn zo effectief als een Asperientje maar zijn wel veel dodelijker.

Pfizer en Moderna ‘vaccine’ zijn zo effectief als een Asperientje maar zijn wel veel dodelijker.

Als je maar genoeg Asperines slikt ga je ook dood. De hoeveelheid of dosis is altijd belangrijk. in een Asperine zit geen lood (grafeen oxyde) geen petroleum (PEG) maar dit zit wel in hun gifspuit. Grafeen is een dodelijk gif wettelijk verboden voor menselijk consumptie. PEG veroorzaakt ernstige immuun ziekten. (PEG zit trouwens ook in tandpasta). De globalisten proberen ons van links tot rechts te vergiftigen. In eieren zit tegenwoordig alleen nog Omega 6, een gif. Dit geldt ook voor alle plantaardige oliën.

De lui die nu in ziekenhuizen sterven zijn de lui die twee injecties hebben gehad zogenaamd heet dat volledig gevaccineerd. In de landen waar het meest gevaccineerd is als Israel, Gibraltar, Iceland sterven de gevaccineerden massaal door ADE. (antibody dependent enhancement) De Delta variant bestaat niet. Niemand, ook je dokter niet, kan claimen dat iemand ziek geworden is van de Delta variant. Vraag uw dokter het laboratorium onderzoek te tonen dat Delta is vastgesteld. Uw dokter kan dit niet. Het is hetzelfde als met de PCR test en Covid. Wat een lab onderzoek vaststeld is Influenza A en influenza B.

Het is overduidelijk dat de vaccine pushers aan het paniekeren zijn geslagen. Iemand gaat de schuld krijgen van deze chaos. Ze zullen het proberen af te wentelen op de ongevaccineerden maar dat zal waarschijnlijk niet lukken omdat teveel volledig gevaccineerden dood zullen gaan. Het is feitelijk vaccin falen.

https://www.globalresearch.ca/more-cdc-insanity-fully-vaccinated-spreading-delta-variant-everyone-needs-get-vaccinated-wear-masks/5751429

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.