Schokkend verslag Dr. David Martin in video conference met Reinier Fullmich, de prik is van origine een biowapen en als zodanig in 2005 geregistreerd

Schokkend verslag Dr. David Martin in video conference met Reinier Fullmich, de prik is van origine een biowapen en als zodanig in 2005 geregistreerd

Wat de Nederlandse Staat via de GGD en uw huisarts nu inspuit in nederlanders genoemd een vaccin dat beschermd tegen Covid19 en het maakt niet uit of het mRNA van Pfizer/Moderna is, was voor 2005 gepatenteerd als biowapen! De prik zelf was al gepatenteerd in 1999!

Sars-CoV was gemaakt op de computer gesequenced kunstmatig instructie waar niets menselijk aan was als mogelijk vaccin voor HIV en werd geprobeerd deze te patenteren maar het patenten buro weigerde het omdat het geen vaccin was in de definitie van een vaccin (een stukjes pathogeen geisoleerd uit een patient). Let wel SARS-CoV2 oftewel Covid19 is niks nieuws onder de zon en zeker niet novel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.