Dr. Andrew Kaufman zocht uit welke sequence PCR test gebruikt als referentie

Dr. Andrew Kaufman zocht uit welke sequence PCR test gebruikt als referentie

Er blijken vele WHO aanbevolen validatie sequences gebruikt te worden in de wereld. We kennen natuurlijk al die veel te lange referentie sequence van Christian Drosten van de Berlijnse Universiteit dat geen menselijke coronqvirus kan zijn en die hij gefabriekt heeft in januari 2020 op zijn eigen computer.

De referentie sequence voor de PCR test gemaakt door het Instituut Pasteur is helemaal schokkend. Deze sequence is een exacte kopie van de menselijke chromosoom 8 uit onze DNA. Ze testen daar dus met de RT PCR test op onze eigen menselijke chromosoom 8 die iedereen in het lichaam aanwezig heeft. Dit verklaart de hoeveelheid vals positieven in ieder geval in Frankrijk.

In Duitsland zijn de aantalen ‘besmettingen’ al fors teruggelopen maar wat gebruiken ze in andere europese landen vraag ik mij af. Kijk naar Nederland, Portugal. Het zou mij niet verbazen als men daar ook het Louis Pasteur instituut menselijke chromosoom 8 gebruiken. Dat zou de aantallen fake ‘besmettingen’ kunnen verklaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.