Elke dag sterven er 135 mensen in de EU aan het biowapen uit Chappel Hill ook wel het ‘vaccin’ genoemd.

Elke dag sterven er 135 mensen in de EU aan het biowapen uit Chappel Hill ook wel het ‘vaccin’ genoemd.

Elke dag sterven er in de EU nu 135 mensen aan de injectie met het mRNA + additieven. Er zijn er al meer dan 20.000 dood door het vaccin. Sommige al bij de eerste injectie, meesten bij de tweede. Het Grafeen oxide zit in sommige Pfizer vaccins niet in alle. Het is een massale lab ratten test op de bevolking middels verschillende dosis en samenstellingen in de Pfizer Moderna gifspuiten. Big Pharma is duidelijk hun chemische mengsels aan het uittesten op gezonde mensen die daarna niet meer gezond zijn. Er is geen stok achter de deur Big Pharma is namelijk niet aansprakelijk voor hun gifmengsels.

Mensen die de Pfizer spuit met grafeen oxide hebben gehad klagen over het voelen van radiosignalen als GSM en WiFiin hun lichaam. Grafeen oxyde is een supergeleider. Het wordt potentiaal neutraal ingespoten maar het kan van buiten het lichaam positief worden gepolariseerd en dan wordt het Grafeen oxide vergelijkbaar als vretend zoutzuur met de onmiddelijke dood tot gevolg.

Zodra het virus seizoen weer begint zullen de gemeente massa graven moeten gaan aanleggen zoals in Afrika zoals het geval met Ebola.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.