Landen gaan de touwtjes aantrekken om ongevaccineerden te dwingen.

Landen gaan de touwtjes aantrekken om ongevaccineerden te dwingen.

Meerdere europese landen hebben al verklaard wij doen geen lockdown meer. In de toekomst moeten de ongevaccineerden dan maar elke week 2x PCR test doen en dat zelf betalen. Wie dat verhaal geloofd gelooft alles. Het voorbeeld is Australië. In Sydney een miljoenen stad zijn ze weer in lockdown omdat één persoon positief was en overleed. Waaraan weten we niet. In ieder geval niet aan Covid19 want dat heeft nooit bestaan.

Natuurlijk komen lockdowns weer terug. Het is het ultieme wapen tegen het midden en kleinbedrijf. Dat moet eerst kapot voordat men kan beginnen met de volgende stap. Het basis inkomen.

Andere niet constitutionele en dus illegale maatregelen komen er aan om ons leven onmogelijk te maken. De reden dat iedereen de gifspuit moet nemen is omdat wij te lang leven naar de zin van de Elite. Ze konden niet (meer) kunnen profiteren van een voortijdig heengaan van de verzekerde persoon met hypotheek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.