TheGreatReset – kolonialisme komt thuis – geen eigendom slaaf!

TheGreatReset – kolonialisme komt thuis – geen eigendom slaaf!

De looptijd van een hypotheek is 30 jaar. Waarom is dat? Deze looptijd komt uit een tijd van 1904 toen de gemiddelde mens maximaal 50 jaar leefde. Net te weinig om zijn koophuis volledig af te betalen. De bank/verzekeraar kon dan het huis terugpakken en de familie had ondanks tientallen jaren betalen nog steeds geen eigen huis. Door betere gezondheidszorg en stijgende inkomens kwam aan deze schandalige prakijken een einde.

Toch zag ik het gebeuren bij een buurman, een stratemaker, die werkeloos werd door rugproblemen. Toen ook zijn vrouw haar baan kwijt raakte na 2008 werden ze gedwongen het huis terug te geven aan de bank.

TheGreatReset wil geen particulier eigendom meer. De bekende phrase van Schwab is ‘you own nothing and you will be happy’. Ik weet wel wie happy zullen zijn. Niet u en ik maar Klaus Schwab en de Davos criminelen want die willen alle particulieren eigendommen afschaffen en inpikken en u mag het tegen hoog tarief terug huren. De wereld wordt geregeerd door ratten (politici) en hyena’s (the elite dw billionaires).

Het doel is terug naar de MiddelEeuwen van leenheer en slaaf. De WEF crazies willen dat je alles van ze gaat huren van huis tot lepel om je soep te eten. In Amerika kunnen de mensen hun hypotheken niet meer betalen en Vanguard en Blackrock kopen alles op tegen gangbare marktprijzen + 20%. Geld van de FED en ECB is voor hen gratis, gestolen van de spaarders middels de geldpers drukkerij door deze centrale banken. Ook in Europa zien we hetzelfde gebeuren.

Dit feudalisme is precies de reden waarom iedereen de gifspuit moet nemen. We leven te lang en de hyena’s kunnen niet profiteren van uw bezittingen. Blackrock en Vanguard zijn de twee vehikels van de billionaires. Ze hebben alle beursgenoteerde bedrijven in hun bezit. Alleen het midden en kleinbedrijf vaak familiebedrijven niet. Nu daar is dus de lockdown voor bedoeld. Zij zijn niet essentieel dus de kaalslag onder die bedrijven is verschrikkelijk hoog.

Onlangs was ik even aan de wandel in Armacao de Pera, een leuk strandplaatsje keurig onderhouden én met genoeg ruimte om te bouwen achter het strand. Voorheen circus en evenementen terrein nu slachtoffer van nieuwbouw. En niet een kleine nieuwbouw maar gigantische nieuwbouw van duizend! appartementen in een klein stadje begiftigd met een gigantisch strand. Zo massale nieuwbouw dat het niet normaal is. Het gaf mij de indruk van een oosteuropees communistische woonkazerne.

Voor het eerst komt de naam van het WEF Davos billionaires vehikel Vanguard (normaal zie je deze naam nergens omdat ze zich het liefst verbergen achter een trillioen andere namen) Properties. Ik heb er een foto van gemaakt. Het V Vanguard logo zie je links op het witte hekwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.