Authoriteiten willen zoveel mogelijk mensen inenten want in het griep seizoen komt de waarheid boven

Authoriteiten willen zoveel mogelijk mensen inenten want in het griep seizoen komt de waarheid boven

Het teller van aantal overleden aan de Pfizer/Moderna/AstraZeneca/Janssen injectie staat in werkelijkheid op bijna 500.000 in Europa! En over 1 miljoen als je Canada en de VerenigdeStaten erbij telt. De authoriteiten weten dat de tijd hun gegeven kort is voordat alles uitkomt. De nog komende miljoen doden zal de bevolking uit hun lethargie doen opstaan. De authoriteiten weten dat ook.

De bevolking denkt nog steeds dat er een virus is gepushed door deze criminele mafia, die elkaar de bal toespelen over de lijken van mensen. Er is wel een virus maar die zit in de mRNAspuit. Alleen al deze week heb ik drie mensen wakker gemaakt. Ik blijf mensen wakker maken. Het is hier nog een ongeploegde akker in tegenstelling tot Nederland.

De werkelijke hoeveelheid mensen die de spuit genomen hebben m.u.v. Engeland, Israel, Ierland, Singapore en Gibraltar waar de inentingen graad zeer hoog is, is gelukkig laag. Mogelijk rond de 30% en dat is precies de reden waarom de huidige draconische maatregelen genomen worden en erger want de authoriteiten willen zoveel mogelijk mensen, bij voorkeur intelligente mensen, dood. Voor de schapen zijn ze niet bang. Het zijn de intelligente mensen die hun mafia agenda doorhebben, is waar ze bang voor zijn en met reden. Je ziet dit als eerste gebeuren in Duitsland en Frankrijk.

In Amerika roepen de auhtoriteiten dat ze het leger van deur tot deur willen sturen zoals in Engeland en Australiƫ al gebeurt maar dat zie ik in Amerika niet gebeuren vanwege het recht op het dragen van wapens. In Europa is dat een heel ander verhaal. Er kan een moment voor het einde van het jaar komen dat ze dit mogelijk gaan doen. Neem de injectie met een wapen tegen je hoofd gedrukt. Ik laat mij niet injecteren.

Mike Adams interviewde advocaat Thomas Renz, een Christen, die wakker is geworden en net als Reinier Fullmich gezworen heeft de draaideur criminele mafia geinspireerd door de duivel te vervolgen tot in eeuwigheid. Het is erop of eronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.