Hoe de mafia ons eigenlijk al sinds de Tweede Wereldoorlog bestuurd

Hoe de mafia ons eigenlijk al sinds de Tweede Wereldoorlog bestuurd

Voor veel mensen die wakker zijn geworden over de Covid hoax en de oorlogen en terroristen denken dat dit fenomeen pas van de laatste jaren is. Dit is een misverstand. Als kind keek ik naar het NTS journaal met Frits Thors, Rien Huizing in de begin jaren zeventig, en zij openenden altijd met de oorlog in Vietnam. Weer zoveel soldaten omgekomen en zag je beelden van amerikaanse soldaten in een loopgraaf al schietend tegen de onzichtbare vijand. In de Stanley Kubrick film Full Metal Jacket, kon je zien dat die beelden er dramatischer gemaakt werden dan in werkelijkheid.

Toendertijd vond ik het een raar verhaal dat amerikaanse soldaten amerikaanse waarden verdedigden in een land niet de hunne onder het mom van communistische opmars bestrijding. Achteraf begreep ik pas dat die hele oorlog ging om wie de opium handel controleerde. En de 20-jarige oorlog in Afghanistan ging precies om hetzelfde. Ook die oorlog werd pas beeindigd nadat Washington een alternatief gevonden had. Men heeft nu Fentanyl waar nu een groot deel van de amerikaanse bevolking aan verslaafd is.

Bovenstaande verhaal is eigenlijk een inleiding tot welke groep eigenlijk de wereld bestuurders behoord en zich schuilhouden achter de wizard of ozz, politici en hun force majeur de politie. John F Kennedy had er mee te maken en zijn broer Robert ging als lands aanklager achter ze aan. Ik denk alleen de ze zich nooit gerealiseerd hebben hoe geintegreerd deze groep was in wat we nu noemen de Deep State, FBI, CIA, NSA, NAVO, Militaire Industriele Complex inmiddels nu geworden Militaire, Security, Medical Industrial Complex. Het draait allemaal om winsten.

President Kennedy sprak in zijn nu beroemde speech aan journalisten over geheime genootschappen. Hij beloofde ze met wortel en tak uit te roeien zolang het in zijn macht is. Die geheime genootschappen wachtte niet lang en maanden later was JFK vermoord. Zijn broer volgde vijf jaar later. Die geheime genootschappen was de mafia die volledig was opgenomen in de Deep State en Pentagon. Dit alles was gebeurd onder Truman. De mafia (en dan bedoel ik mafia, Pentagon, FBI, CIA, NSA, NAVO) runnen ook de Covid hoax en alles wat ermee van doen heeft.

Daarom zie je nu ook dat gouverneurs als Cuomo, Newsom, Whitmer niet vervolgd worden voor het vermoorden van oudjes in de verzorgingshuizen en dat een Dr. Fauci en Gates die samen de mRNA hoax runnen niet vervolgd worden voor het overduidelijk overtreden van wetten die voorkennis, obstructie, racketeering verbieden.

Fauci runt de amerkaanse RiVM als een mafia Don met capo’s als Christian Drosten in Duitsland verantwoordelijk voor de PCR test en Duitse maatregelen en Marion Koopmans die ook die rol speelt maar dan in NL. De tentakels gaan veel verder tot in de jurisdictie en medische waakhonden. Gates zijn beruchte uitspraak in een interview op meen ik CNN, over de uitrol van de spuit er nadrukkelijk bij zeggende ‘the FDA not pressured’.

Natuurlijk worden de medische waakhonden en de jurisdictie onder druk gezet. Iedereen op een belangrijke positie wordt of omgekocht of onder druk gezet. Iedereen neemt de dreigingen van de mafia serieus. Voor sommige is dat teveel. Dr Mercola heeft nu besloten zijn website met feiten volledig te wissen. Nieuwe artikelen plaats hij alleen 48 uur lang daarna wist hij ze weer. Hij staat op nr1 op de lijst van mensen die het meest kritisch zijn over de Covid hoax en is als staatsvijand no1 genoemd door President Biden. Overigens op nr 2 staat Robert F Kennedy Jr van Children Health Defense. De gotspe.

Herken het Beest aan zijn daden staat er in de Bijbel. Het is inderdaad een Beest dat veel vlees (mensen) eet – profeet Daniel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.