‘Dansen met Janssen’ de Overheid geïnitieerde ontkenning van je gezondheid

‘Dansen met Janssen’ de Overheid geïnitieerde ontkenning van je gezondheid

Eudravigilance website heeft een nieuw hoogtepunt of laat ik zeggen dieptepunt bereikt in de EU landen. Meer dan 20.000 mensen dood aan de big Pharma gifspuit. Ruim 1.500.000 voor het leven getekend dankzij de Overheid en EU dwingende propaganda. Dit is maar een deel van de echte cijfers want ‘aan de gifspuit kan het niet liggen’ horen we bij iedereen die ziek wordt van de spuit. Dan heb ik het over de landen die in de EU zijn en laat ik landen als Zweden, Zwitserland e.a. buiten beschouwing.

Dansen met Janssen was de slogan om de jongeren aan de spuit te krijgen en dat deden ze dan ook massaal en niet lang daarna kwam de lange lijst van de gevolgen. Er is geen verschil tussen de lichamelijke en geestelijke schade die de Janssen gifspuit veroorzaakt als je de vier gifspuiten met elkaar vergelijkt. Dezelfde aandoeningen in verschillende verhoudingen. Let op oog aandoeningen, blind voor het leven hoe is dat. Of niet meer kunnen horen.

Dan heb ik het nog niet over de levensbedreigende andere ziekten die de Overheid en big Pharma je kado geeft als je valt voor de propaganda. En dan die idiote PCR test. We moeten geloven dat Covid een dodelijk virus is maar dit dodelijk virus kunnen ze alleen vinden door je te testen. Dit is geen wetenschap, dit is terreur. Hieronder de cijfers en het eufenisme ‘bijwerkingen’ van Janssen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.