Positief maar niet ziek van een dodelijk virus. Dit kan helemaal niet!

Positief maar niet ziek van een dodelijk virus. Dit kan helemaal niet!

Ik blijf mij verbazen dat de medische wereld de bullshit maar blijft pikken van de OMT leden en het RiVM. Nog maar kort geleden zette ons één partij klapvee parlement op advies van het OMT, Covid19 op de A lijst waar ook Ebola (nog nooit gezien in Nederland) nast Pokken, Polio e.a. voorkomt. Deze A-lijst bevat de meest dodelijke virussen en bacterien die de mensheid ooit langs heeft zien komen.

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat het OMT met dit voorstel kwam. De familie van corona virussen zijn per definitie niet dodelijk tenzij er sprake is van onderliggend lijden. Wij moeten dus het OMT geloven dat je getest moet worden of je geinfecteerd bent (alleen gebouwen en voorwerpen kunnen besmet zijn niet levende wezens) met een dodelijk virus. Als je het dodelijk virus onder de leden hebt ben je al dood. Heb je het dodelijke virus niet onder de leden dan leef je nog.

Er zijn heel veel huisartsen, specialisten, deskundigen, professoren actief in de medische wereld en niemand spreekt zich uit tegen de onwetenschappelijke onzin die Rutte & Co uitvoeren op afvies van het OMT en RiVM.

Het lijkt erop dat de medische wereld of omgekocht of allemaal gehypnotiseerd zijn en de mantra van het OMT en RiVM herhalen. De gifspuit is maar een griepprik. Als je positief bent, dan heb je dus het dodelijke virus maar i.p.v. opname in het ziekenhuis, onderzoek moet je je thuis opsluiten en neem maar een aspirine wordt erbij gezegd. Waanzin.

Is het nu een dodelijk virus of niet? Zo niet, waarom is Covid dan op de A lijst gezet? Zowel, waarom leven de vele tienduizenden asymptomatische geteste personen nog en liggen er geen lijken in de straat of worden er massa graven gegraven? Of was de RT PCR test misbruikt om ons angst aan te jagen en aan de gifspuit te krijgen? Als dat laatste waar is en het zal een keer uitkomen dan is dat een misdaad tegen de menselijkheid.

Zoveel mogelijk Nederlanders die ook vinden dat we belazerd zijn moeten een brief schrijven naar het RiVM en hen persoonlijk aansprakelijk stellen voor uw verlies van inkomen, verlies van plezier in het leven, verlies van twee jaar van ons leven door ons bullshit op de mouw spelden.

2 REACTIES

comments user
admin

Goed idee. Ik ga er mee aan de slag.

comments user
Quality Manager

Maak een pro forma brief en zet het hier op deze site. Dan kan iedereen die het wil het aanpassen en voor zichzelf gebruiken en versturen. Veel mensen weten niet precies hoe ze zo’n brief moeten opstellen. Een ideetje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.