De vierde industriële revolutie, de nieuwe wereldorde is niets anders dan chaos en depopulatie

De vierde industriële revolutie, de nieuwe wereldorde is niets anders dan chaos en depopulatie

Hoe zal de vierde industriële revolutie eruit zien? Depopulatie naar een voor de elites beheersbaar wereldbevolking van 500 miljoen. Geen baan, geen huis, geen eten, geen electriciteit en geen internet. De mensen zullen middels terugkerende inentingen verworden tot zombies met een eenrichting intranet node connectie in een permanente opsluit lokatie waar de overblijvenden opdrachten moeten uitvoeren in ruil voor eten en drinken. Diegenen die dit verwerpen zullen hun zelf moeten redden in de woestijn. Paria’s van de nieuwe samenleving.

Deze agenda stond al op papier in 1994. Sommige insiders brachten het naar buiten maar niemand geloofde hen destijds. En velen nog steeds niet.

Het klinkt als een verschrikkelijke toekomst maar het zijn de globalisten van de WEF zelf die dit roepen. De reden waarom de uitrol van de gifspuit voornamelijk uitgevoerd worden in landen met een blanken populatie is dat dit de eerste stap is. Let wel, de inhoud van de gifspuit was nog recent als 2005 geregistreerd als Dr. Fauci zijn biowapen omdat het geweigerd was als vaccin. Later zullen ook andere bevolkings groepen eraan moeten geloven. Het regime van PolPot (killing fields) in Cambodja is hun voorbeeld. Het was Margareth Thatcher die Pol Pot creerde via de Britse geheime diensten totdat Vietnam er een einde aan maakte. Ontvolking en moord was Pol Pot zijn handelsmerk.

De opmaat hiertoe is wat je nu ziet gebeuren. Historische figuren in de geschiedenis als Mozart worden nu als zwarte man neergezet. Beethoven was nu ook ineens afrikaan. Ik verwacht binnenkort dat Rembrandt, Vondel, Erasmus, Van Leeuwenhoek ook als afrikaan zullen worden neergezet. Zwarte Piet kon ineens niet meer. Het gaat mij niet om de kleur van iemand maar om de agenda het bewust uitfaseren van de blanken die deze wereld hebben gemaakt. Deze agenda zie je al jaren uitgerold worden in de reclame wereld.

De op John Lennon Imagine geïnspireerde Klaus Schwab schilderde een veel meer rooskleuriger beeld van TheGreatReset dan wat de globalisten willen. Het is marketing om ons hoop te geven. Kijk naar China. Goedkope slavenarbeid, geen privacy, slapen in de fabriek in massa slaapzalen, geen eigendommen, 1x per jaar mag je afreizen naar je geboortedorp en je familie zien. Nergens ter wereld plegen zoveel fabrieksarbeiders zelfmoord als in China. Je zult niets hebben en blij zijn. Een gotspe.

Dit is de toekomst in gedachten. Niets anders dan de werkkampen van de Nazis in Duitsland. Ondervoeding, geen medische zorg dan regelmatig de biowapen injectie en als je bruikbaarheid op is wacht het executie peleton of later dankzij Pharma IG Farben (nu Bayer) de gaskamer, want dat is goedkoper dan kogels. De WEF globalisten willen robots, geen mensen meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.