Moderna gifspuit veiliger dan AstraZeneca? Vergeet het maar.

Moderna gifspuit veiliger dan AstraZeneca? Vergeet het maar.

De Moderna mRNA gifspuit wordt nu samen met Pfizer aangeboden in Nederland nu AstraZeneca, de gifspuit van de maanden Januari tot April meest gegeven injectie en de Janssen prik van April tot Juni uit de gratie zijn, worden nu hoofdzakelijk Pfizer en Moderna gegeven. Van Moderna is bekend geworden dat per maand 100.000 bijwerkingen (euphemisme voor lichamelijke schade) worden gemeld die buiten de medische waakhond website registratie worden gehouden.

De mantra ‘aan de spuit kan het niet liggen of het zijn de ongevaccineerden die ziek van Covid worden’ begint langzamerhand het theater van de lach (ware het niet zo serieus) te worden. Uit de landen met de hoogste gifspuit inentingen als Israel beginnen nu de echte cijfers uit te lekken dat het precies andersom is.

Er zijn dus genoeg redenen om de gifspuit te weigeren. Nu beginnen de propaganda media de booster te promoten ondanks dat de WHO heeft gemeld dit niet te doen en eerst de Derde Wereld te injecteren. Er werken geen medici meer bij de WHO dan alleen lui met geinvesteerde belangen. Hadden we eerst verkleed partijen om als eerste de AstraZeneca gifspuit te krijgen nu duiken dezelfde gefabriceerde verhalen op over lui die de booster als eerste willen. Ik had dit zelf nooit kunnen verzinnen.

De nieuwste pogingen om de stijging van infecties onder gevaccineerden te verbloemen, immers de mRNA zorgt ervoor dat het lichaam van geinjecteerden het virus zelf gaat fabriceren en verspreiden, worden diezelfde gevaccineerden dus niet getest op Covid en we weten dat ze positief zijn niet als zodanig officieel ingeschreven. Alleen de ongevaccineerden worden getest en geregistreerd als Covid patient. Daar komt dus die fake news vandaan dat het ongevaccineerden zijn die in het ziekenhuis liggen.

Kijk, zo doe je dat dus. Hadden we eerst nog dat gevaccineerden werden PCR getest met een speciaal lager aantal cycles, namelijk 28, de ongevaccineerden bleven getest op 35-45. Nu worden gevaccineerden helemaal niet meer getest. Ze moeten natuurlijk wel de plandemie in stand houden hoe cynisch dit ook klinkt.

De gelovigen van de kerk van Covid beginnen zo langzamerhand de kerk te verlaten. Ik moet nog zien hoe ze de booster aan de man denken te brengen zonder NoordKoreaanse maatregelen.

Ik zou wel eens een staatskundige willen horen die kan aangeven wat de consequenties zouden zijn voor parlementariërs die voor het opnemen van een niet bestaand ‘virus’ in lijst A hebben gestemd. Volgens mij is dit gewoon fraude. Immers het RiVM heeft precies één jaar geleden aangegeven dat het ‘virus’ niet bestaat. Ze hebben het niet geisoleerd.

Tot op heden mogen patienten die zogenaamd overleden aan ‘Covid19 virus’ niet worden onderzocht door een patholoog anatoom. In het buitenland deden ze het wel en daaruit bleek Influenza A of B de oorzaak te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.