De idee dat onze moderne samenleving niet barbaars kan zijn als in de oudheid is een vergissing

De idee dat onze moderne samenleving niet barbaars kan zijn als in de oudheid is een vergissing

In vroeger tijden werden mensen geofferd om de goden gunstig te stemmen. Men startte eerst met volwassenen maar later waren het voornamelijk kinderen die geofferd werden aan de goden en dit offeren werd gruwelijker en meer gruwelijk. Jaren geleden heb ik de Azteecse en Maya tempels bezocht en in musea gebeiteld in steen afgebeelde kinder offeranden gezien. Het begint klein maar de goden willen steeds meer volgens de priester klasse (politici).

We zien hetzelfde met de de god van het ‘Covid vaccin’. De priester klasse roept dat de god van het vaccin steeds meer offeranden eist. Priesters werden nooit geofferd. Begon het nog met anderhalve meter en mondluiers, nu roeptoeteren ze al dat als je niet je gezondheid opoffert aan de god van Covid je rechten steeds meer worden ingeperkt. Zonder bewijs van offerande, mag je niet meer naar evenementen en concerten.

Later volgen fitness, reizen en restaurants of bars. Ook moet je elke keer weer je lichaam offeren aan weer een nieuwe god variant. Diegene die al hun lichaam geofferd hebben denken dat ze gespaard worden en wel alles mogen doen. Hun kan ik aanraden toch eens hun neus in de geschiedenis boeken te steken want daaruit blijkt dat iedereen uiteindelijk geofferd wordt. Angst was al in de Oudheid bekent. Angst houdt de offeranden in gang. Dit was ook zichtbaar onder de Duitse bezetting. Mensen staken geen vinger uit naar de toen nietgevaccineerden, de joden, toen ze werden opgepakt in razzia’s en in kampen opgesloten.

Fascisme en massa moorden gaan altijd samen. Fascisten eisen totale bevolkings controle. Veel domme mensen roeptoeteren dat fascisme en Hitler rechts was terwijl zijn partij de Nationaal SoZialisten waarvan het woord nazis afkomstig is duidelijk socialistisch was. Hitler was een socialist. Hoe kan Hitler dan tegen communisme zijn hoor ik vaak. Hij moet wel rechts zijn. Links en rechts zijn als ying en yang, these en anti-these, een uitvinding van de Griekse filosoof Plato. Net gaat niet om links of rechts. Het is de ideologie die bepalend is. De ideologie van tegenwoordig is buig neer voor de Covid god van het vaccin of wordt geofferd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.