De Rutte regime medische dictatuur gaat gewoon door ondanks afgeschoten PCR test

De Rutte regime medische dictatuur gaat gewoon door ondanks afgeschoten PCR test

Het Rutte regime dat ‘houdt van kinderen’, de coke snuivende ‘gezondheid minister’ en de Mammon vererende OMT club van patenten houders hebben weer iets nieuws bedacht. Nu volwassenen zich weigeren te laten inspuiten met een nog in 2005 geregisteerd biowapen gaan ze nu prikbussen inzetten bij schoolgebouwen in het voortgezet onderwijs. Let wel, ouders hebben geen beslissings bevoegdheid meer over hun eigen kinderen.

Snappen die cokesnuivers in Den Haag het nog steeds niet na het ‘Dansen met Janssen’ debacle? De jongeren zien ook geen heil in die gifspuit. De RT PCR test is nu ook door het Amerikaanse RiVM, de CDC, ingetrokken om reden dat ze nu toegeven niet zozeer dat de PCR test geen infecties kan meten maar dat het geen onderscheid kan maken tussen Influenza en Covid19. Meerdere rechters in Europa hadden dit al in vonnissen gewezen één jaar geleden. Covid19 was geen virus pandemie; het was een gecreëerde PCR pandemie.

En wat te doen aan die mutaties? De mutaties zijn echt in tegenstelling tot Covid19 en worden veroorzaakt door de gevaccineerden zelf die mutaties middels mRNA expressie in hun lichaamscellen maken. Dit wilde men toch? Dat was toch de bedoeling met injecteren van mRNA ? Dat gevaccineerden zelf de Corona eiwitten gingen maken en ‘het virus’ kopieren? Zaaien doeten oogsten. Niet het vermeend virus kwam uit Wuhan maar het biowapen zit in de spuit en kwam uit Chappel Hill, Maryland.

Het Rutte regime gaat van kwaad tot erger en is zelf het virus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.