Het raadsel van de mRNA en lipid nano dosis verhouding

Het raadsel van de mRNA en lipid nano dosis verhouding

Het is vreemd dat de een geen enkel nadeel ondervindt van de gifspuit, en zelfs niet bij twee. Die hebben dan geluk gehad. De ander binnen enkele dagen overlijdt, weer anderen hebben ernstige of minder ernstige klachten. Mogelijk worden er verschillende doseringen en mogelijk zelfs placebo’s toegepast. We weten het niet. De inhoud is geheim, er is geen bijsluiter bij de fiools.(klein medicinaal flesje)

Van Moderna weten we dat ze nooit hebben geweten en nog steeds niet wat voor dosering toe te passen. Een milioen mRNA moleculen, trillioen moleculen, of 1000 moleculen. Ook kan het zijn dat de mRNA in de fiools al niet meer werkzaam zijn tijdens het uit de minus 70 graden halen. Het kan ook zijn dat de mRNA al defect ging in de fabriek tijdens het invries proces.

De verschillen in bijwerkingen, bij de een niet, bij de ander ernstig, bij weer een ander leid tot direct overlijden moet ergens aan liggen. Mogelijk ligt daar ook de reden voor de push voor regelmatige boosters. Het uiteindelijke doel van de gifspuit is depopulatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *